Friday, March 30, 2012

PHEROLINS

PHEROLINS
RM50
HARGA PASARAN: RM60Apa itu Pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?
Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Bagaimana Copulins Bertindak?
Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum. PHEROLINS ada tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.

Kandungan:
* Pheromones
* Copulins
* Fragrance oil


Sesuai utk semua golongan wanita.
bullet
Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
bullet
Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
bullet
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
bullet
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
bullet
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
bullet
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
bullet
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
bullet
Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.hemm..
bullet
DI-JAMIN BERKESAN.
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza. Pherolins di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina. Produk Pherolins di formula di USA.
Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina. Kajian menunjukkan lelaki memilih wanita yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.
Mereka memilih wanita yang mereka rasakan ada sifat kewanitaan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Pherolins, anda boleh membuat mana-mana lelaki merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.
Pherolins mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), + copulin yang akan membuat mana-mana lelaki yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Lelaki akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pherolins.
Pherolins bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik lelaki dan membuatkan mereka inginkan perhatian dari wanita.
Kami menjamin 100% penggunaan Pherolins akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
Pherolins pasti akan mengubah hidup anda dan, DIJAMIN!

Apakah Kesan Yang Anda Akan Dapat Lihat Selepas Menggunakan Pherolins

 Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
 Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
 Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
 Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
 Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.     
 Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
 Membuatkan lelaki tertanya-tanya bauan apa yang anda pakai...
 DIJAMIN BERKESAN


TESTIMONI

Zaida Fazal February 9 at 9:07pm Report
Salam... Dah dapat parcel..thxs
tak sabar nak try thanyaporn tu..huhu.. ada org lain berminat jugak tapi nak tgk kita makan ok ke tak..
Pherolins bau dia lain2 eh? sebelum ni ada beli jugak lain baunya, yg ni lain pulak.. tapi bes la bau dia so takde hal..suka pakai pherolins, terpikat kat diri sendiri kot..ahaks :p
err.. powder dlm packet tu apa eh? tulisan sudah ilang daaa, mlm ni nak try emc..kalau ok maybe nak oder yg botol besarrr punya tapi bkn waktu terdekat ni laa

Zaida Fazal February 10 at 5:49am Report
powder tu cam takde bau la pulak.. nampak tulisan mcm belle/flower
pastu dlm mcm ada cebisan bunga

pherolin tu pakai tetiap hari [bila teringat haha] tapi tahan sgt lama.. rasanya yg 1st tu beli dlm bln 4 camtu..still ada sikit lagi  • huh. br dpt blk laptop. ari2 dpt kan sms psl ke effective an pherolins tue?haha. sgt sengal na btau effectivenessnye tp xleh on FB..huhu~


Bibi Sayang ooo...pherolins nih mmg bau sgt sedap...dh gune berjam2 pun still menten wangi :)
10 hours ago ·  ·  1


2 comments: