TENTANG KAMI


Blog ini diuruskan oleh Noor Aizah Bt Mahat dan beroperasi sepenuhnya di Bandar Baru Bangi tetapi boleh juga didapati di Rembau. Soulduo Plasa ditubuhkan secara rasmi pada 9 Februari 2010. Dimiliki sepenuhnya oleh SOULDUO PLASA ENTERPRISE dengan nombor pendaftaran MA0154147-X. Kami menawarkan pelbagai barang-barang kecantikan yang terbaik dan berkualiti pada semua pelanggan dengan harga yang terbaik dan berpatutan. 9 Februari 2010, kami mula menjual barang2 yang dipakai oleh tuan blog sahaja tetapi bermula 9 November 2011, kami menawarkan pelbagai barangan yang terbaik kepada para pelanggan. Jadi, para pelanggan boleh memilih pelbagai barangan dan seterusnya pembelian barangan.

Sejarah perniagaan kami bermula pada november 2007, secara kecil-kecilan.. Ketika itu hanya menjual pada rakan-rakan seuniversiti amnya. Sehinggalah, November 2009 terdetik rasa untuk memulakan perniagaan di atas talian atau online yang ketika itu kami masih lagi belajar di tahun ketiga  ijazah di universiti. Kami masih lagi bertahan sehingga kini. Kepada pelanggan-pelanggan yang sentiasa memberi kepercayaan kepada kami..


Alhamdulillah, sejak 2010 kami berniaga online dan kami masih lagi berada di Bandar Baru Bangi. Semua barang kami setakat ini, Alhamdulillah kesemuanya original walaupun barang2 eksport. Terima kasih kerana menyokong kami.Daisypath Anniversary tickers