Friday, March 30, 2012

ATIRAH TREMIRA

Atirah Tremira
Untuk Kesihatan, Kecantikan & Minda
JAPAN FORMULATION
http://atirahtremira.com/index.php?view=image&format=raw&type=orig&id=2&option=com_joomgallery&Itemid=59
RM 125 - 15g x 10 paket
3 kotak  : RM 318 
.
.Minuman campuran protein soya, collagen peptide ikan, ekstrak white jelly fungus &beta carotene
.
.
http://atirahtremira.com/images/stories/faedah.jpg
.
.
JAPAN FORMULATION
.
TREMIRA merupakan produk minuman campuran protien soya dengan kolagen Peptide Ikan, Ekstrak White Jelly Fungus dan Beta Carotin. Produk ini didatangkan dalam pakej yang hebat bagi wanita yang mementingkan kecantikan, keanggunan, kesihatan dalaman dan luaran yang baik.
.
White Jelly Fungus adalah cendawan yang tumbuh di hutan di hutan daun lebar beriklim sederhana di Asia termasuk di Jepun. Ia merupakan karpofor (bahagian paksi bunga yang terlekat karpel), lembut dan putih jernih. Pengambilan White Jelly Fungus secara berterusan bukan saja baik untuk sistem tubuh tetapi ia mempunyai komponen gizi yang lengkap yang mana wanita sering kekurangan pada usia melebih 40-an.Sejak 1300 tahun dahulu,permaisuri daripada Kerajaan Dinasti Tang sangat menggemari White Jelly Fungus sebagai hidangan pencuci mulut dengan direndam bersama sirap manis. Rasanya sangat enak, unik dan eksotik dan tidak hairanlah pengambilan berterusan membuatkan kulit bertambah gebu dan anjal. Sebagai minuman kesihatan, kecantikan dan minda, kulit akan kembali muda, lebih bermaya, anjal, mencerahkan selain mampu memberi tenaga, merangsang minda dan mengekalkan tahap kesihatan di tahap optima sepanjang hari kepada penggunanya. Pengambilan White Jelly Fungus berkesan untuk menekan akumulasi, penyerapan lemak, melegakan sembelit dan membaiki usus dalaman. Ia juga baik sebagai perlindungan gastrik mukosa selain sebagai ubat tradisional sebagai ubat mengelakkan kanser perut. Kalau mahu tahu rahsia sihat, muda, kulit lebih anjal, kesihatan, kecantikan dan minda, jawapannya ada pada TREMIRA!!
.
http://ezyasian.com/images/GMP.jpg http://2.bp.blogspot.com/_8OktZse3j8A/TCNNeqRGiQI/AAAAAAAAA1s/VjbUFR7rHwk/s400/halal_sea%5B1%5D.jpg
Dijamin mempunyai : GMP Malaysia & Halal

No comments:

Post a Comment