Friday, March 30, 2012

FIT-UP

Fit-Up
Roselle D’tox Shape-Up Drink

http://1.bp.blogspot.com/--bK8NR-2EvM/TmXREDahcvI/AAAAAAAAA-w/5JdrqPtuZwE/s320/fit%2Bup.png
Harga Promosi : RM 55.00 (Harga Sebenar : RM 68.00)
Beli 3 Box : RM153.00
.
http://2.bp.blogspot.com/-K5sxFZk3XMs/Tjj8w6mQUAI/AAAAAAAAAS0/F2qXl0kA7as/s400/Order_Online2.jpg
Nak Order Produk? Klik Sini!
http://3.bp.blogspot.com/-DNokPxxSH_8/Tjj8xEjMrdI/AAAAAAAAATE/sWFVjwi8KNU/s400/header_order_online.png
.
Fit-Up – Roselle D’tox Shape-Up Drink adalah produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit. Fit-Up merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. Dengan rasa yang enak  dan mudah larut. Fit-Up senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum. Hanya perlu diambil 1 bungkus sehari selepas sarapan pagi. Memang menjimatkan.
Fit-Up adalah 100% selamat dan semulajadi. Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal. Mampu memberi kesan dalam masa yang anda kehendaki tanpa menahan lapar dan berpantang. Hanya perlu lebihkan minum air putih. Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, ‘diet fiber’ atau ‘diet formula’ untuk turunkan berat badan,  Fit-Up adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula. Fit-Up formula hebat!  Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang mana merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.
Antara kandungan yang terdapat di dalam Fit-Up adalah:
  • Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis  atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.
  • Inulin – Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap ke dalam badan. Ia mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan, mampu menurunkan kadar lemak, kaya dengan serat, memberi rasa yang enak & menjaga sistem pencernaan.
  • Roselle – Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi – mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2. ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk menyegar & mengembalikan tenaga, menyihatkan & mencerdaskan minda, membantu proses pencernaan, membantu melancarkan pembuangan najis, mencantikkan kulit & awet muda & mengurangkan kolesterol yang berlebihan
  • Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit
  • Green Tea – Teh hijau atau dikenali dengan  nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.
  • Pueraria Mirifica – Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia? Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT), ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan. Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.

No comments:

Post a Comment