Friday, March 30, 2012

LAWA COLLAGEN

Lawa High Collagen 5000mg
(Kolagen Ikan + Lobata + Vitamin C)
http://2.bp.blogspot.com/-wbCj4wqaaWc/Tgd9Qw5RRZI/AAAAAAAAAHE/kt_A08-Dh8c/s400/1291792067_144898969_1-Pictures-of--Lawa-High-Collagen-5000mg.jpg
RM 86.00 
.
Protein yang paling penting di dalam badan manusia. Ianya membina 75% daripada tisu kulit dan bertindak sebagai pemegang untuk pembentukkan struktur badan kita.Apabila umur meningkat 25 tahun, ‘collagen’ akan mula berkurangan sebanyak 1.5% setiap tahun dan bila mencecah usia 40 tahun, ‘collagen’ dalam badan akan mula menghilang sebanyak 40%. Ketika ini kulit mula kendur dan berkedut. Penambahan ‘collagen’ sebanyak 5000mg adalah di syorkan bagi mengganti semula ‘collagen’ dan membina semula sel-sel dan tisu-tisu badan.Dengan mengamalkan Lawa High Collagen 5000mg adalah pilihan yang tepat bagi keanjalan dan kesannya mula dirasai selepas 2 minggu pengunaan.
Kebaikan LAWA HIGH COLLAGEN
- Keanjalan kulit seluruh badan mengurangkan garis halus, kulit kusam,kulit kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma.
- Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
- Membantu mengurangkan kedut dan kendur.
- Mencantikan rambut dan kuku.
- Menegangkan payudara.
- Meningkatkan metabolisme dan melegakan stress
LAWA HIGH COLLAGEN adalah yang terbaik dan tinggi kandungan proteinnya. Mengikut fakta nutrisi, LAWA HIGH COLLAGEN mengandugi 5.8 gram setiap hidangan/per serving. Ini menunjukkan LAWA HIGH COLLAGEN memang benar-benar TERBAIK kerana menyediakan kandungan protein yang tinggi untuk pengamal LAWA HIGH COLLAGEN. Keyakinan anda pasti terjawab dengan LAWA HIGH COLLAGEN selepas anda mengenalinya dan ANDA PASTI TIDAK MENYESAL malah terdetik di dalam hati kenapa sekarang baru menemuinya.
Soalan-soalan yang sering ditanya :
1. Jika mengamalkan produk ini, boleh tak makan dengan produk kesihatan yg lain contohnya Jamu, Herbalife, DCL dan sebarang food supplement yang lain? Tiada masaalah untuk dimakan bersama produk lain kerana High Collagen 5000mg adalah makanan tambahan yang mengandungi protein dan kolagen ikan.
2. Apakah kandungan di dalam produk ini? Kandungannya adalah dari bahan-bahan halal seperti Kolagen Ikan (5000mg), Lobata, Astanxanthin(Bahan Pemutih), Vitamin C, B Komplek, Fiber Oat, Fructose(gula buah-buahan) & Susu Skim Rendah Lemak serta perisa Lemon.
3. Adakah wanita mengandung/dalam pantang/periods/selepas operation boleh makan produk ini? Tiada masalah dimakan oleh wanita mengandung, dalam pantang & period.Untuk yang selepas Operation, digalakkan makan setelah pulih (45hari selepas operation) kerana biasanya mereka kena makan banyak ubat-ubatan doktor seperti antibiotik dan sebagainya.
4. Adakah sebarang reaksi/simpton yg berlaku selepas mengambil produk ini?Seperti pening kepala, sakit perut? Tiada kesan sampingan, hanya minumlah air lebih sikit kerana protein biasanya panas.
5. Adakah mereka yg berpenyakit spt darah tinggi, kencing manis, jantung, gout, kanser, ketumbuhan boleh mkn produk ini? Tiada masaalah kepada yang berpenyakit seperti di atas kecuali gout kerana gout biasanya tidak digalakkan dengan lebihan protein.
6. Waktu yg paling sesuai mkn produk ini? Waktu paling sesuai untuk makan produk ini adalah sebelum tidur (2-3jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam, tiada pantang.
Cara Pengunaan : Campurkan kandungan kedalam 200ml air suam, kacau dan minum segera. Ambil 1 uncang setiap hari sebelum tidur malam.
Kandungan : Susu Rendah Lemak, Oat,Fructose, Collagen Ikan, Lobata,Astaxanthin, Vitamin B Complex, Vitamin C dan Perasa Oren.
**********************************************************
.

Bio Jus Collagen 5000mg
(Kolagen Ikan + Madu + Grape Seed, Blackcurrent & Roselle)
http://2.bp.blogspot.com/-mYiS8YGRTOk/Tgd9VOSwChI/AAAAAAAAAHM/jOD1ti9TM5s/s400/20101125163225_bio%2Bjuice.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-g5S58VUpcCU/TlUZkSPYmuI/AAAAAAAAAYc/wT7erJF8pqk/s400/s001-edit.jpg
RM 86.00 

Minuman Inovasi Baru Untuk Kekal Muda, Cantik Dan Lansing Badan. LAWA BIO JUICE COLLAGEN 5000mg adalah minum jus kolagen yang diperkayakan dengan madu dan pelbagai jus. lanya enak, mudah di minum, tanpa gula, tiada lemak & susu untuk membantu kekal muda, cantik dan kelansingan badan.
Kebaikan Bio Jus Collagen 5000mg :
* Keanjalan kulit seluruh badan mengurangkan garis halus,kedut, kendur, kusam, kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma.
* Menghalus dan mencerahkan kulit. Diperkayakan dengan vitamin C, D & E.
* Mengandungi anti-oksidan yang tinggi untuk mengekalkan keremajaan Tiada Kolestrol.
* Membantu melansingkan badan dan mengurangkan lemak.
* Mencantikkan rambut dan kuku.
————————————————————————————-
.
Collagen White Plus 5000mg
(Kolagen Ikan + Glutathione + Acerola)
.
http://1.bp.blogspot.com/-o_IRqE4nOhY/TlUZYZo8yYI/AAAAAAAAAYU/DD7LILB7Faw/s400/s002-edit.jpg
RM 118.00 

.

No comments:

Post a Comment