Sunday, November 4, 2012

MOBILE STOKIS SNE


Contoh Beutskin :
Ini special sikit. Kalau anda xnak simpan stok 15kotak terus, xpe.. anda buat jualan terkumpul 15kotak sebulan n anda akan kami jadikan stokis dikaw anda. Cukup 15kotak. jadi stokis. urusan pos kami buat. hanya rm200 seunit. harga ahli. hujung bulan anda hanya terima cek. xpandai susun org? kami susunkan. kalau anda bernasib baik n kami pilih untuk jadikan JM. kami akan berikan stokis kami untuk diletakkan bawah anda. Jualan mmg tengah laju skg..
Kalau nak Jadi stokis and simpan ready stock. Perlu ambil 15 kotak atau 25 kotak yer :) 
Beutskin Essence
1) pembelian pertama sahaja RM240 Free Postage, belian box kedua akan terus dapat harga RM200. Sila berikan nama, alamat, nombor telefon dan nombor kad pengenalan untuk pendaftaran sebagai ahli.
keuntungan yg akan diperolehi :
sekotak : RM 200 harga jual RM 240 = untung RM 40
rebate : RM 6 each kotak jika dapat menjual jual 14 kotak ke bawah dalam tempoh sebulan
rebate : RM 240 untuk 15 kotak dan automatic akan didaftarkan menjadi stokis kawasan anda. Jika 25 kotak rebate : RM500
perlukan komitmen untuk jual. isnyAllah with this product nak dapat 4,5 k sebulan senang jek. after daftar agent : anda akan diberi akan kasik pamplet detail product, pix testimoni semua.
kebaikan menjadi stokis : stokis akan dapat stokis kit yg ada buku testimoni, buku resit, cd maklumat semua kandungan bahan dalam produk dan paling penting setelah menjadi stois anda akan layak untuk mendaftarkan orang lain menjadi ahli, create agent sendiri dan membuka rangkaian bisnes yang baru.

No comments:

Post a Comment